به گزارش خبرگزاری حوزه، معظم له شب گذشته در دیدار با مسئولان ستادی و استانی کمیته مساجد سراسر کشور، به نقش مساجد در صدر اسلام اشاره کرده و اظهار داشتند: مسجد به عنوان یک دانشگاه و ستاد ارتش اسلام محسوب میشود و این پایگاه مهم نقش کلیدی در مکتب تربیتی دینی از گذشته تاکنون داشته است.
ایشان با اشاره به گسترش مساجد، ادامه دادند: مساجد به راحتی ساخته نمیشوند و حراست از آنها نیز تنها با فداکاری تحقق مییابد.
این مرجع تقلید تاکید کردند: بنیان انقلاب اسلامی در مساجد پیریزی شده است و مسجد باید به کانونی از علم، تربیت، قرآن و اخلاق تبدیل شود و جاذبههای لازم را نیز داشته باشد.
حضرت آیتالله مکارم شیرازی با تاکید بر موضوع مردمی بودن مساجد، یادآور شدند: مسجد نباید دولتی باشد، ولو این که دولت جمهوری اسلامی باشد؛ باید صبغه مردمی بودن آن حفظ شود؛ البته دولت موظف به تقویت و ارائه خدمات به مساجد است و باید بکوشد تا جایگاه اصلی و قداست مسجد پا برجا بماند.
معظم له با بیان این که همه امور در اسلام به هم وابسته است، گفتند: اگر مساجد تقویت شوند، همه به مسایل اسلامی توجه کرده و جرایم کاهش خواهد یافت.
نقش رسانهها در جذب مردم به ویژه جوانان به مساجد
حضرت آیتالله مکارم شیرازی با تاکید بر نقش رسانهها در جذب مردم به ویژه جوانان به مساجد، گفتند: رسانهها باید در راستای معرفی جایگاه مساجد تلاش کنند و به جای برخی برنامههای غیر مفید، به این امور اساسی بپردازند.
این مرجع تقلید در ادامه با انتقاد از قطع بودجههای فرهنگی در سال جاری، تصریح کردند: این امر موجب نگرانی بوده و باید توجه داشت اجرای برخی از برنامه های فرهنگی از نان شب هم واجب تر است و نباید مورد بی توجهی قرار گیرد.
دهه فجر، دهه سربلندی و عزت
ایشان در پایان به ایام الله دهه فجر اشاره کرد و گفتند: دهه فجر انقلاب اسلامی، دهه سربلندی و عزت ملت ایران است و با برگزاری برنامههای متنوع باید سربلندی بیشتر جمهوری اسلامی را تبیین کنیم.